Dr. Christián Ágnes – Bemutatkozás

Nemzetközi üzleti mesterjogász, gazdasági és üzleti mediátor vagyok. 2007-ben végeztem jogászként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán, 2010-2012 között szakvizsgáztam. 8 év multinacionális környezetben, nemzetközi kereskedelemben töltött év után kezdtem újra tanulni. Európai és Nemzetközi Üzleti Mesterjogászként végeztem az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán és ösztöndíjasként a Varsói Lazarski Egyetemen – Nemzetközi Kereskedelmi szakjogász lettem. Szintén ösztöndíjasként folytattam tanulmányaimat a Bostoni Egyetem Jogi Karán Nemzetközi Üzleti Jog szakon, ahol többek között Global Compliance-t, Alternatív Vitarendezést, Nemzetközi Joggyakorlatot és Szellemi Alkotásokat hallgattam.

Az üzleti szférában több, mint 10 éve dolgozom, ebből 7 évet multinacionális vállalati környezetben, az amerikai központú Sara Lee -nél, az FMCG szektorban, majd az utóbbi 3 évben alkalmazott ügyvédként és ügyvédként. Szakmai gyakorlatom fókuszában a kereskedelmi jog, versenyjog, fogyasztóvédelem, reklámjog, adatvédelem, alternatív vitarendezés és a compliance terület áll.

Tagja vagyok a Pest Megyei Ügyvédi Kamarának és az Igazságügyi Minisztérium hivatalos névjegyzékében szereplő akkreditált Mediátor vagyok.

Szabadidőmben ’megváltom a világot’ és a család mellett a sportnak szentelem az életem.

 

Nyelvismeret: magyar, angol, német

mobil: +36704503871